نرم کننده مغذی کره انبه کلورانآنتی اکسیدان و محافظت کننده از تار مو در برابر عوامل مهاجم خارجی مانند گرمای سشوار حین براشینگ، اتو، نورآفتاب، رنگ مو، عوامل شوینده قوی و نامناسب و… می باشد. نرم کننده مغذی کره انبه برای موهای خشک، آسیب دیده، موهایی که به دفعات رنگ شده و موهایی که حالت پذیری خود را از دست داده اند مناسب است.
نرم کننده مغذی کره انبه کلوران حاوی مواد موثره با خصوصیات زیر می باشد: صمغ گوار: گوارگام یا صمغ گوار ماده ای است که در صنایع به عنوان امولسیفایر، تثبیت کننده، حجم دهنده و ژله ساز استفاده می شود. از گوارگام در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی به عنوان یک ترکیب کننده، تثبیت کننده و حجم دهنده موثر استفاده می شود. در صنایع آرایشی بهداشتی از گوارگام به عنوان حجم دهنده و سوسپانسیون در شامپوها استفاده می شود.
کره انبه: درخت انبه بومی درخت انبه بومی شبه قاره هند است و در نواحی خشک کشت می شود. این درخت به علت داشتن ریشه عمقی، مواد مغذی ضروری را از درون زمین جذب می کند. لابراتوارهای کلوران کره انبه را که غنی از اسیدهای چرب مغذی و ترمیم کننده می باشد، برای تغذیه مو و پوست سر خشک استفاده کرده است. کره انبه از فرایند Cold Press که روی هسته های آفتاب خورده انبه انجام می شود، به دست می آید. این کره غنی از لیپوپپتید، اسیدهای چرب ضروری اُمگا ۶،۹ و ویتامین های A، C، E می باشد.
نحوه مصرف نرم کننده مغذی کلوران با رایحه کره انبه
در صورت تماس با چشم با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از شستشوی موها، رطوبت موها را با حوله بگیرید، نرم کننده را به ساقه موها زده و پس از ۲ الی ۳ دقیقه آبکشی نمایید.